Whisky Aber Falls je jedinečná jak svou výrobou, tak i chutí. Ve spolupráci s místními farmáři se při její výrobě používá pouze autentický velšský sladový ječmen a čerstvá velšská voda. Receptury byly pečlivě sestaveny tak, aby zdůraznily kvalitu těchto úžasných ingrediencí. Destilát musí zrát minimálně tři roky a jeden den, než se z něj stane whisky.
Skutečné kouzlo se děje právě během procesu zrání, kdy naši zkušení destiléři používají různé metody na míchání a vytváření těch nejlepších whisky, včetně dělení sudů, spojování tekutin nebo jednoduše dlouhodobého zrání v jednom sudu. Právě to umožňuje vytvářet rozmanité portfolio, od 3letých až po opravdu staré ročníky, abychom dosáhli maximální kvality a chuti.
V našem portfoliu najdete ABER FALLS SINGLE MALT WELSH WHISKY, která díky své vysoké kvalitě získala 1 zlatou a 3 stříbrné medaile (2022).
Více o této výjimečné značce najdete ZDE.